TEKST

Pesmu Otišla si e pa neka, izvodi poznati estradni umetnik Radiša Trajković – Đani.

Đani se proslavio kao odličan kafanski pevač, na njegovim nastupima se pune klubovi, a uz hitove, kao što je Otišla si e pa neka, se naručuje tura više.

Numera Otišla si e pa neka, je jedna od onih pesama koje muškarce pogađaju direktno u srce i uz koje pripadnici jačeg pola pokazuju i svoju nežniju stranu.

Ova pesma je objavljena 2000. godine na albumu koji je takođe nosio naziv ,,Otišla si e pa neka”. Izdvojila se odmah kao hit i za razliku od ostalih pesama, ostala je da se sluša i dan danas.

Postoji još jedna pesma istog naziva, koju izvodi Ljubomir Đurović. U pitanju je numera koja je potpuno drugačija od Đanijeve. Đurović svoju pesmu počinje stihovima ,,Otišla si, ep a neka. Neka su ti sretni puti….”, a Đani ,,Otišla si e pa neka i tuga je za čoveka”.

Ako nekada budete prisustvovali Đanijevom nastupu, primetićete da ljudi dižu ruke i lome čaše čim popularni pevač zapeva ovu numeru. Pesma govori o čoveku kojeg je ostavila voljena žena, ali pokušava da ne očajava, jer smatra da je i tuga za čoveka i da život ide dalje.

Tekst pesme Otišla si e pa neka

Otišla si e pa neka,
e pa neka, e pa neka.
I tuga je za čoveka
za čoveka za čoveka.

Otisla si jednog dana,
osta mi na srcu rana,
odnela si moju sreću
al’ se nadam, preživeću.

Otišla si sve se ruši,
ostao mi bol u duši,
da zbog tebe umrem neću,
ne brini se, preživeću.

Otišla si nekom drugom,
ostao sam sam sa tugom,
poludeću ne znam gde ću
al’ zapamti, preživeću.

Click Here To Join Native Media

Added by

Jovana

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIDEO