Đani

INFORMACIJE

Radiša Trajković – Đani – Biografija

Poznati folk pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, rođen je 27. januara 1973. godine na Kosovu. Školovanje i detinjstvo proveo je u Prištini, nakon čega se okrenuo muzici.

Pevačka karijera Radiše Trajkovića – Đanija

Đani je jedan od najpoznatijih estradnih umetnika kod nas. Skoro da nema veselja, svadbe ili drugih svečanosti na kojima se neće čuti neka njegova numera. Važi za kralja noćnog života na našim prostorima, a i šire.

U svojoj bogatoj karijeri objavio je osam albuma, na kojima se nalazi pregršt živim i pevljivih pesama, kao i onih koji paraju dušu. Đani je pevač za sve generacije i njegove pesme vole i starije i mlađe generacije. Svoj prvi album objavio je 1998. godine pod nazivom “Ta žena”. Nakon toga nezaboravni albumi su i “Druga dva”, “Ulica je moj dom”, “Otišla si e pa neka”, “Sve mi tvoje nedostaje”, “Balkanac”, “Neka pati žena ta” i “Još te sanjam”.

Veliki uspeh doživela je i numera koju je otpevao sa Stojom “Biću tvoja”, 1999. godine. Najveći hitovi ovog traženog pevača su “Crna žena”, “Da li znaš”, “Da me kupiš, da me prodaš”, “Balkanac”, “Boli me što me ne voliš”, “Druga dva”, “Moja malena”, Neka pati žena ta”, “Sam sam”, “Ti me nikad i nisi volela” i mnogi drugi i danas veoma slušani hitovi.

Porodica Radiše Trajkovića – Đanija

Poznati folker Đani u skladnom braku je sa suprugom Slađanom. Supruga mu je podarila dva sina Miloša i Marka, kao i ćerku Sofiju. Živi na relaciji Beograd – Frankfurt.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA