Svetlana Ceca Ražnatović

INFORMACIJE

Svetlana Ceca Ražnatović – Biografija

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi. Ceca je jedna od naših najvećih estradnih zvezda na našim prostorima.

Pevačka karijera Svetlane Cece Ražnatović

Svoju karijeru Ceca je započela sa samo petnaest godina kada je snimila hit “Cvetak zanovetak”. Nezaboravne pesme iz tog perioda su i “Cipelice” i “Lepotan”.  Voleli su je i vole je i starija i mlađa populacija i pesme kao što su “Kukavica”, “Zaboravi”, “Fatalna ljubav”, “Beograd”, “Mrtvo more”, “Idi dok si mlad” i druge još uvek žive i vrlo su rado slušane.

Kada je izdala album “Maskarada”, postala je najpopularnija i najtiražnija pevačica na Balkanu. Nizali su se sami hitovi “Nagovori”, “Dokaz”, “Prljavo, prljavo”, “Trula višnja”, “Pazi s kime spavaš”. Sa albuma “Idealno loša” izvojićemo pesme “Pile”, “Lepi grome moj” i “Manta, manta”. Nakon albuma “Poziv” održala je ušpešan koncert na beogradskom Ušću pred više od 150 000 njenih obožavaoca.

Porodica Svetlane Cece Ražnatović

Ceca se 19. februara 1995. godine udala za Željka Ražnatovića Arkana, sa kojim je rodila dvoje dece. Sin Veljko i ćerka Anastasija u ranom dobu ostaju bez oca koji je ubijen 1. januara 2000. godine u atentatu, kada se i Ceca povukla sa javne scene na neko vreme.

Svetlana Ceca Ražnatović se nakon toga nije više udavala, a trenutno živi i radi u Beogradu.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA