TEKST

„Isplači se biće ti lakše“ je pesma za koju se slobodno može reći da je ona pesma svih generacija. Vrlo emotivna i dirljiva, ova numera predstavlja pravih hit već godinama. Slušaju je i starije i mlađe generacije, ali je sigurno da će je slušati i buduće generacije. Danas nema puno ovako kvalitetnih pesama koje podižu na noge svakog ko je čuje, jer je vrlo dirljiva.

Njeni autori su jedni od najvećih zvezda prošlosti, sadašnjosti ali i budućnosti, a u pitanju su pevač Jašar Ahmedovski i grupa Južni Vetar. Tekst pesme govori o tome kako jedna osoba pruža drugoj utehu, svoje rame za plakanje i sigurnost. Najviše se sluša u kafanskim atmosferama gde podiže na noge sve koji je čuju, od onih najstarijih, do onih najmlađih. Spoj glasova ovih velikih pevača, učinio je ovu pesmu besmrtnom.

Svako može osetiti velike emocije u glasu njenih izvođača. Numera „Isplači se biće ti lakše“ predstavlja jedan od najvećih hitova narodne muzike, koji će zauvek imati veliku popularnost među svim ljubiteljima ovakve vrste muzike.

Tekst pesme “Isplači se, biće ti lakše”

Ispricaj mi, bice ti lakse
neka kroz reci umine jad
kao da smo sami na ovom svetu
tebi treba uteha sad

Ref.
Isplaci se, bice ti lakse
neka kroz suze izadje bol
zar ne vidis nije slucajno
utehu trazis u drustvu mom

Nasloni se, na moje grudi
nestace tuga dok dlanom od dlan
poslusaj otkucaje srca
koje sam spreman tebi da dam

Ref.

Click Here To Join Native Media

Added by

Jovana

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *