Toni Cetinski

INFORMACIJE

Toni Cetinski – Biografija

Antoni Cetinski svima poznatiji kao Toni je poznati hrvatski pop pevač. Rođen je 31. maja 1969. godine u Puli, u Hrvatskoj. Veoma rano je počeo da pokazuje svoju ljubav prema muzici, pa pored pevanja odlično svira i bubnjeve, klavir i bas gitaru.

Pevačka karijera Tonija Cetinskog

Toni Cetinski je počeo pevati još u svom detinjstvu. Obožavao je da se pojavljuje na muzičkim dešavanjima, kao što su gitarijade na kojima je bio često viđen gost. Godine 1991. otpočeo je svoju muzičku karijeru, koja je danas na zavidnom nivou. Svoju publiku obradovao je sa dvanaest singlova, koji osvajaju dušu slušaoca, već na prve taktove. Pevač anđeoskog glasa predstavljao je svoju zemlju na Evroviziji 1994. godine kada je predstavio pesmu “Nek ti bue ljubav sva”.

Toni se nikada nije mnogo medijski eksponirao, ali njegova predanost muzici i neverovatne glasovne mogućnosti vinule su ga u vrhove estradnih nebesa. Najveći hitovi Cetinjskog su “Ljubomora”, Prah i pepeo”, “Ako se to zove ljubav”, “Opet si pobjedila”, “A sada”, “Budi uz mene”, “Ljubav i bol”, “Srce nikad nelaže” i druge koje njegova verna publika obožava.

Publika pamti Tonije Cetinjskog i kao člana žirija u muzičkom takmičenju “Hrvatska traži zvijezdu” i “Najlepši glas Hrvatske”.

Porodica Tonija Cetinjskog

Toni Cetinjski je na ludi kamen prvi put stao 1995. godine sa Antonelom, koja mu je podarila sina Kristijana. Nakon pet godina braka par se razveo, na jedan buran i neprijatan način. 2007. godine uplovio je opet u bračne vode sa svojom drugom suprugom Ivanom, sa kojom je dobio ćerku Piu. Ni ovaj brak nije dugo potrajao i par se razveo 2012. godine.

Toni se ipak posle dva ljubavna kraha oprobao i treći put. Godine 2014. venčao se po treći put, ovoga puta sa Dubravkom duvjak. Trenutno uživa u svojoj ljubavi sa svojom trećom izabranicom i skladnom braku.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA