Tanja Savić

INFORMACIJE

Tanja Savić – Biografija

Poznata pevačica folk muzike Tanja Savić rođena je 20.mart 1985. godine u Radincu, gde je provela bezbrižno detinjstvo. Tanja Savić osvojila je treće mesto 2004. godine na takmičenju Zvezde granda.

Muzička karijera Tanje Savić

Tanja Savić je pevačica visokih glasovnih mogućnosti, koja se ne eksponira previše u medijima, ali publika je veoma voli i ceni baš zbog njene skromnosti. Svoj prvi album “Tako mlada” objavila je 2005. godine, a istoimena pesma postala je nenadmašan hit te godine. Nije bilo noćnog kluba iz kog se nije čula ova fenomenalna numera.

Nakon prvog albuma objavila je jos dva studijska albuma i četrnaest singlova. Sa svojim kolegom Banetom Mojićevićem 2007. godine predstavila se publici na Beoviziji, pesmom Simpatija. Takođe Tanja Savić imala je uspeha i na Gradovom festivalu na kojem je osvajala dva puta drugo i dva puta četvrto mesto.

Najveći hitovi Tanje Savić su “Sestre po suzama”, “Poludela”, “Gde ljubav putuje”, “Viša sila”, “Incident”, “Zlatnik”, “Suknjica”, “Tako mlada”, “Tvrđava od ljubavi”, “Kišno leto”, “Hotel za izgubljene duše”, “Ginisov rekord”, “Đerdani” i druge numere koje publika i danas rado sluša.

Porodica Tanje Savić

Tanja je u skladnom braku sa suprugom Dušanom, sa kojim ima sinove Maxima i Đorđa. Tanjin suprug i ona često su bili meta lažnih tračeva koji su tabloidi prenosili, ali ništa nije uspelo da poljulja njihovu dugogodišnju ljubav. Svo Tanjino slobodno vreme ispunjavaju sinovi, koji su njena mirna luka i utočiše

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA