Saša Matić

INFORMACIJE

Saša Matić – Biografija

Folk pevač Aleksandar Saša Matić rođen je 26. aprila 1978. godine u Bihaću, u Bosni i Hercegovini. Saša Matić ima brata blizanca, koji se takođe bavi javnim poslom. Nižu i srednju muzičku školu završio je u Zemunu.

Pevačka karijera Saše Matića

Blistava karijera Saše Matića počela je od 8. marta 1994. godine i od tada ide samo uzlaznom putanjom. Svoj prvi album Saša je objavio 2001. godine 15. marta pod nazivom “Maskara”, sa kojim je imao velikog uspeha. Nakon ovog albuma krenuo je da niže svoje uspehe i objavio još sedam albuma, a to su: “Kad ljubav zakasni”, “Zbog ljubavi”, “Anđeo čuvar”, “Poklonite mi nju za rođendan”, “Nije meni ova noć”, “Zajedno” i “Zabranjena ljubav”.

Saša Matić poznat je i po tome da je 2003. godine odneo pobedu na Budvanskom festivalu, kao i 2006. na prvom Grand festivalu. Njegovi najveći hitovi su “Maskara”, “Ruzmarin”, “Kad ljubav zakasni”, “Neke ptice nikad ne polete”, “Sve je na prodaju”, “Nije ljubav fotografija”, “Moj grad”, “Nađi novu ljubav” i mnoge druge numere koje su i dan danas veoma slušane i popularne. Takođe 2003. godine Saša Matić dobio je nagradu Ohridski trubaduri.

Porodica Saše Matića

Podršku i ljubav Saši Matiću skoro deceniju pruža njegova supruga Anđelija. Njih dvoje međusobno se vole i podržavaju, a imaju i dve naslednice koje im ulepšavaju dane. To su ćerke Aleksandra i Tara koje su po svemu tatine mezimice.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA