Saša Kovačević

INFORMACIJE

Saša Kovačević – Biografija

Aleksandar Saša Kovačević, mladi talentovani pevač, rođen je 27. jula 1985. godine u Zemunu. U tom mestu završio i je i srednju školu, a kasnije i Akademiju umetnosti.

Pevačka karijera Saše Kovačevića

Saša je vrlo harizmatičan i pozitivan momak, koji je oduvek pokazivao sklonosti prema muzici. Karijeru je započeo zvanično pojavljivanjem na Sunčanim skalama 2004. godine, kada se predstavio da pesmom “Korak do dna”. Pesma koja je bila hit na našim prostorima, a i šire bila je numera “Jedina si vredela od svih”. Njegovu karijeru obeležila je i numera “Ruka za spas” koju je objavio iste godine kad i album prvenac.

Sašin prvi album izašao je 2006. godine pod nazivom “Jedina si vredela” i imao je zaista velikog uspeha. Publika ga je za kratko vreme veoma zavolela, kako njegov specifičan glas, tako i njegove pesme. Drugi album objavljuje 2010. godine pod nazivom “Ornament”, na kome su se našli hitovi “Ludak”, “Ornament”, “Još ti se nadam” i drugi. Svakako njegovi najveći hitovi u karijeri su “Lapsus”, “Bežimo iz grada”, “Piši propalo”, “Branim”, “Slučajno”, “Noć do podne”, “Rođendan”, “Živim da te volim” i druge numere koje su ostavile jak utisak na njegovom muzičkom putu.

Iako mlad, ali veoma nadaren pevač osvojio je i dosta nagrada i priznanja. 2007. godine dobio je nagradu za otkriće godine, kao i nagradu za pop pevača godine, Melos estrade i mnoge druge koje je ponosno zaslužio.

Porodica Saše Kovačevića

Saša Kovačević miljenik nežnijeg pola još uvek nije oženjen. Veoma je vezan za oca Dragana, majku Milenu i brata Radeta, sa kojim između ostalog vodi i muzički studio.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA