Jana

INFORMACIJE

Dragana Todorović Jana – Biografija

Dragana Todorović – Jana rođena je 15. marta 1974. godine u mestu Babin Most u Srbiji. Poznata folk pevačiva, koji prati glas da pravi odličnu atmosferu na raznim slavljima. U Prištini je završila svoje srednjoškolsko muzičko obrazovanje i kratko radila kao profesor muzičkog u tom mestu.

Pevačka karijera Dragane Todorović – Jane

Jana ima bogatu karijeru iza sebe i još uvek radi na njoj. Svoj prvi album izdala je 1992. godine pod nazivom “Imam moć”. Nisu ni ostala izdanja prošla nezapažano, a to su albumi “Sokolica”, “Prolaznica”, “Ostavi mi drugove”, “Prevara do prevare”, “Jana 5”, “Koje li su boje njene oči”, “Ne pitaj”, “Kući, kući” i “Jana”. Kada je Jana u pitanju moramo spomenuti i njene velike hitove kao što su “Lune”, “Hajde dođi, šta ćeš tu”, “Barabar”, “Jana dva”, “Ko visoko leti” i još mnoštvo drugih pesama koje su rado slušane i tražene na raznoraznim veseljima.

Porodica Jane Todorović

Dragana Todorović – Jana udata je za Ivana Todorovića, a kojim je dobila ćerku Ivanu Džulijen Todorović. Njen suprug Ivan todorović vlasnik je BN mjuzika, nekadašnje VIP Produkcije. Jana sa porodicom živi u Minhenu od 1997. godine.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA