Gordana Stojičević

INFORMACIJE

Gordana Stojičević – Biografija

Poznata srpska pevačica izvorne i narodne muzike Gordana Stojičević rođena je 10. juna 1955. godine u Blagojevom Kamenu. Gordanu Gocu Stojičević publika ceni i poštuje prvenstveno zbog njenih visokih glasovnih mogućnosti.

Muzička karijera Gordane Stojičević

Gordana je jako rano počela da pokazuje sklonosti i ljubav prema muzici. Svoj prvi uspeh zabeležila je sa samo dvanaest godina kada je odnela pobedu na festivalu Homoljski motivi. Tada se publici predstavila sa vlaškom numerom Mndra mja. Pre nego što se upustila u vode svoje solo karijere, na kratko je bila članica grupe Đerdani. U svojoj bogatoj karijeri snimila je petnaest uspešnih albuma i otpevala hitove koji su remek dela za ceo život.

Najpoznatiji hitovi Gorane Goce Stojičević su “Zagrli me ti”, “Pala ćuprija”, “Dobro jutro Šumadijo”, “Kopa cura vinograd”, “Pusti me da nađem srcu lek”, “Ja ne mogu mila majko bez njega”, “Jutros mi je ruža procvetala” i mnoge druge numere koje su i dan danas popularne i tražene pogotovo na svadbama, krštenjima i drugim svečanostima koje budu uveličane tonovima njene pesme.

Takođe Gordana je pevačica koja ima iza sebe veliki broj učešća na raznim muzičkim festivalima na kojima je imala dosta uspeha i što je najvažnije neizmernu podršku publike.

Porodica Gordane Stojičević

Gordana Goca Stojičević je u srećnom braku već dugi niz godina sa suprugom Radetom, sa kojim ima dve ćerke Mašu i Lanu. Ona i suprug vlasnici su i prelepog restorana koji su nazvali LM upravo po imenama njihovih naslednica.

 

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA