Vuk Mob

INFORMACIJE

Vuk Mob – Biografija

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, mladi i perspektivni srpski reper, rođen je 28. januara 1990. godine u Beogradu. On je jedna zanimljiva pojava i veoma je interesantan mlađoj publici.

Karijera Vuka Moba

Vuk Mob uspešno se bavi rep muzikom i hrabro se bori za svoje mesto pod estradnim nebom. Vuk je deo Dafina Music Tima, čiji su članovi još i Marko Moreno i Napoleon. Mob je snimio dve pesme sa svojim prijateljem Đusom, takođe poznatim i proslavljenim srpskim reperom. To su numere “Voli me” i “Slikaj za mene”, koje je publika jako dobro prihvatila. Nakon saradnje sa Đusom snimio je dva spota, koja su prošla nešto slabije od pesama snimljenih sa Đusom.

U nastavku svoje karijere Vuk mob snimio je veoma zanimljivu klupsku pesmu u saradnji sa Napoleonom, koja nosi naziv “Neka zapali se sve”. Usledio je potom i njegov singl na kojem mu je gost bi Moreno, koje su rep pesme koje prelaze u savremenu pop muziku. Vuk Mob najavio je dolazak svog prvog albuma pod nazivom “Mobzilla”, te nam ostaje samo da čekamo i vidimo kako će njegova publika reagovati na njegove novitete.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

1. Manijak