Vlado Georgiev

INFORMACIJE

Vlado Georgiev – Biografija

Vlado Georgiev rođen je 06. juna 1976. godine u Dubrovniku. Pevač i uspešni producent već dugi niz godinama uspešno se bavi svojim poslom.

Detinjstvo je proveo u Hergec Novom, a kasnije se seli za Beograd, gde i dan danas živi i radi.

Karijera Vlado Georgieva

Ovaj vrsan pevač godinama je jako zanimljiv medijima sa naših prostora mada ne voli previše da se eksponira. Boem i hedonista koji je svoju publiku do sada obradovao sa tri albuma, a to su “Navika”, “Žena bez imena” i “Daljina”. Njegovi hitovi kao što su “Ako ikad ostarim”, “Nisam ljubomoran”, “Do svitanja”, “Hej, ti” i “Ne brže od života”, i dan danas su veoma popularni i rado slušani na našim prostorima, a i šire.

Vlado Georgiev je ponosni vlasnik muzičkog studija, kojem je dao ime Barba. Oprobao se i u filmografiji, a publika ga pamti i po njegovoj ulozi voditelja u emisiji Prvi glas Srbije, gde je bio veoma interesantan i inspirativan za mnoge mlade ljude.

Porodica Vlado Georgieva

Njegova majka Borka, otac Dragoljub i brt Saša oduvek su mu bili veliki oslonac u životu. Uživao je u ulozi strica dvema bratanicama, a uskoro će i sam postati otac, jer sa svojom verenicom očekuje prinovu vrlo uskoro. Pored roditeljstva Vlado će sigurno nastaviti da uživa u svom hobiju, a to su naravno motori.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA