Van Gogh

INFORMACIJE

Van Gogh – Biografija

Van Gogh je rok grupa koja je osnovana 1986. godine. Devedesetih godina bila je veoma popularna i tražena, a i dan danas veoma obožavana od strane svoje verne publike. Članovi grupe su Zvonimir Đukić Đule, Đorđe Petrović, Goran Milisavljević, Predrag Popović, i Srboljub Radivojević.

Muzička karijera grupe Van Gogh

Muzička grupa Van Gogh je svojevremeno bila u jeku svoje popularnosti. Obarali su sve moguće rekorde, a publika ih je volela i voleće ih. Ova rok grupa stvarala je hitove koji su i danas popularni, nezaboravni, nestvarno večni i oplemenjujući. Svoj prvi album grupa je objavila 1986. godine pod nazivom Van Gogh, koji je imao velikog uspeha. Nakon prvenca objavili su još trinaest albuma i šest singlova.

Van Gogh je grupa koja je veoma cenjena i poštovana od strane slušaoca i svojih kolega. Održali su mnoštvo koncerata u svojoj karijeri, a 2007. godine osvojila je nagradu MTV “Adrija” za najboljeg regionalnog izvođača.

Najveći hitovi grupe Van Gogh su “Neko te ima noćas”, “Ludo luda”, “Anđele, brate moj”, “Polje snova”, “Demagogija”, “Emigranta”, “Bez oblika”, “Ekstaza”, “Puls”, “Šta ako”, “Brod od papira”, “U zemlji čuda”, “Delfin”, “Put” i druge numere koje su i danas isto slušane i tražene.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA