Tropico band

INFORMACIJE

Tropico bend – Biografija

Tropico bend je poznata srpska pop grupa osnovana u Leskovcu 2002. godine. Ovu grupu čine talentovani mladi ljudi, a to su Aleksandar Cvetković, Predrag Pešić, Aleksandar Ilić Prke, Marko Nedeljković i Aleksandar Đorđić.

Karijera Tropico benda

Tropico bend je jedan od najpopularnijih pop grupa na našim prostorima. Publika ih veoma voli, a svi njeni članovi doprinose tome da se oko njih uvek širi pozitivna energija. Na početku svoje karije u bendu je bila i pevačica Marija, koja je posle kratkog vremena krenula u solo karijeru, a ostatak muškog društva krenuo je da niže uspeh za uspehom. Prvi singl objavili su 2003. godine pod nazivom Daj mi daj, koji je publika jako dobro prihvatila.

Prvi album objavili su 2006. godine pod nazivom “Jedan, al vredan”, posle kojeg je usledilo izdavanje još pet albuma. Sa svakog albuma izdvojio se po nekolilo hitova koji su zaživeli ja prvo slušanje. Najpoznatiji hitovi Tropico benda su “Zauvek tvoj”, “ Za dlaku”, “Ćao bella”, “Paranoja”, “Veruj bratu”, “Zaboravi”, “Misliću na tebe”, “A ja ludujem”, “U srcu mom”, “ Ni mrtav ni živ” i mnoge druge numere koje se danas vrlo rado slušaju i traže.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA