Trik FX

INFORMACIJE

Trik FX – Biografija

Grupu Trik FX čine članovi Natalija i Sani, koji su inače i supružnici. Natalija Ibraimov rođena je 16.05. 1971. godine, a udata je za fronmena grupe Sanija Ibraimova. Imaju sina Dejana, koji im je velika podrška i često ih prati na nastupima.

Karijera grupe Trik FX

Nakon razlaza od grupe Đogani oni su svoje prvo pojavljivanje imali 1998. na festivalu Sunčane Skale. u svojoj karijeri ova grupa izdala je šest albuma u produkciji “City. Poznati su po tome da naprave dobru atmosferu, a miljenici su prvenstveno tinejdžera. Članovi grupe takođe ostali su upamćeni po učešću u poznatom rijaliti programu “Farma”.

Poznati hitovi grupe Trik FX-a su: “Dal sam ti ja”, “Kratak spoj”, “Kokoška”, “Čiko, čiko”, “Spasi me”, “Hitna pomoć”, “Zgodna mlada”, “Najbolji u ljubavi”, “Zmija”, “Traži sebi sličnu”, “Briga me”, “Džoker”, “Treća sreća”, “Tajna skrivena”, “Robija”, “Popiću otrov”, “Najbolji u ljubavi”, “Halo, halo”, “Lasta”, “Crno ili belo”, “Najbolja” i još mnogo drugih pesama koje se vrlo rado slušaju po noćnim klubovima.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

2. Manijak