THCF

INFORMACIJE

Grupa THC la Familia – Biografija

Grupa THC La Familia nastala je 2001. godine kada je brojila četiri člana: Borka Vujičića, Stefana Gligorijevića, Nenada Vukotića i Aleksandra Zlatarova. Sada ekipu ove mlade perspektivne rep grupe čine samo Stefan i Borko.

Karijera grupe THC la Familia

Svoj prvi zvanični nastup grupa je imala 4. aprila 2003. godine kao predgrupa hard core bendu Philosophy Smile. Od tada imali su zaista mnogo nastupa i dobrih saradnji sa poznatim izvođačima. Njihova zvanična pesma koja je bila snimana u studiju bila je “Za ulicu, ortake”. Pesme koje su takođe nastale u tom periodu i brzo zaživele među publikom bile su i “Samo nek se rola”, “Sranje, sranje”, “D.E.M.O” i “Šta bi MC?”

Prvi album koji su snimili zvao se “THC La familija 1” i na njemu su dugo i vredno radili od 2004. do 2007. godine. Takođe ovi talentovani momci tvorci su muzike za seriju “Dosije Zatvor”, koja se emitovala na RTS-u. Sledeći album bio je “Majmun idžuo”, koji je inače imao simboliku u nazivu koja je označavala preživljavanje u današnjoj “džungli”, tj. današnjem vremenu.

THCF, Borko i Stefan će nastaviti hrabro da korača ka novim muzičkim pobedama i već sada priprema se novi album za ljubitelje rep muzike.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA