Suzana Jovanović

INFORMACIJE

Suzana Jovanović – Biografija

Suzana Jovanović je pevačica folk muzike rođena u Beogradu. Muzikom je počela da se bavi 1993. godine aktivno, a kasnije je više pažnje posvetila svojoj porodici.

Muzička karijere Suzane Jovanović

Suzana Jovanović poznata pevačica koja pleni harizmom i pozitivnom energijom svoj prvi album objavila je 1993. godine pod nazivom „Nekad si mi bio nada“. Drugi album predstavljen je publici već iduće 1994. godine, a to je bio album Poslaću ti ljubav posle kojeg je njena karijera krenula uzlanom putanjom.

U svojoj karijeri zabeležila je i nekoliko jako uspešnih dueta sa Jašarom Ahmedovskim, Natašom Đorđević i drugim umetnicima. Nakon pomenutih uspešnih izdanja Suzana Jovanović je objavila još osam studijskih albuma i jedan singl. Iako je bila veoma uspešna u svom poslu povukla se sa scene i bavila se svojom decom i kućom, što ju je ispunjavlo i činilo srećnom.

Najveći hitovi Suzane Jovanović su „Plakala bih i bez suza“, „Džaba care“, „Didarla“, „Sokole“, „Ne izlazi sunce zbog tebe“, „Prsten sudbine“, „Ludilo“, „Tetovaža“ i mnoge druge više i manje poznate numere koje i danas žive među publikom i mogu se čuti na svadbama i drugim narodnim veseljima.

Porodica Suzane Jovanović

Porodično gnezdo našla je kraj supruga Saše Popivića, prvog čoveka Grand Produkcije. Vrhunac njihovog skladnog braka i velike ljubavi bilo je rođenje ćerke Aleksandre. Sa njima živi i Suzanin sin iz prvog braka Danijel kojeg je Saša Popović prihvatio kao svoje dete. Žive jedan porodični život i svoju harmoniju i intimu čuvaju daleko od medija.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI