Stefan Đurić Rasta

INFORMACIJE

Stefan Đurić – Biografija

Stefan Djurić je srpski R&B, hip hop pevač, publici poznatiji kao Rasta. Rođen je 16. novembra 1989. godine u Prištini. Pored pevanja Rasta se još bavi i kompozicijom i produkcijom.

Karijera Stefana Đurića – Raste

Rasta je već sa šesnaest godina nastupao u Evropi, u trakciji zvano “Germanican Scout”. Stefan je bio voditelj i autor emisije “Rege šou sa Stefanom”, koja je trajala dva sata. Nakon tih iskustava Rasta počinje ozbiljnije da se bavi muzikom i uređivao je muziku na preko 300 projekata. Miljenik je mlađe publike, a svoje pevačke sposobnosti pokazao je na više od 100 pesama. Veoma važna stavka u njgovoj karijeri jeste njegov nastup kao predgrupa na Evropskoj turneji američkog repera 50 centa. Takođe rasta je ostvario saradnju sa dosta poznatih izvođača širom naših prostora.

Stefan Đuričić – Rasta snimio je četiri albuma u svojoj karijeri : “Sensemilia Mixtape”, “One i lova”, “Kaseta” i “Superstar”. Pesme koje su se posebno izdvojile na njegovim albumima su “Legalizuj”, “Baci pare”, “Upoznaj moj svet”, “Pilula”, “Ona tako je dobra”, “Samo igraj”. Veliku pažnju privukle su i numere “Kasno je” i “5 minuta”, koje su se našle na njegovom poslednjem albumu.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

4. Mala
5. Kavali
6. Habibi