Seka Aleksić

INFORMACIJE

Svetlana Seka Aleksić – Biografija

Seka Aleksić rođena je 23. aprila 1981. godine u Zvorniku. MajkaIbrima je bošnjačkog porekla, dok joj je otac Milorad srpskog porekla iz Zvornika. Ona je detinjstvo provela u svom rodnom selu, a od malena pokazivala je ljubav i sklonosti ka muzici, još dok je kao dte u osnovnoj školi bila član hora, a kasnije nastupala i kao solista i osvajala dosta nagrada za svoju školu.

Pevačka karijera Seke Aleksić

Svoj prvi veliki nastup imala je 2002. godine, kada je postala primećena na muzičkom festivalu u Ćupriji. Njen prvi album bio je izdat iste te godine pod nazivom „Idealno tvoja“. Od tad se rađaju i nižu pretežno sve hitovi kao što su pesme „U kafani punoj dima“, „Da sam muško“, „Idealno tvoja“ i mnoge druge.

Pesma „Crno i zlatno“, koju je snimila 2003. godine postala je ultra hit i donela joj veliku popularnost. Moramo pomenuti i pesme „Svi tvoji milioni“, „Kraljica“, „Aspirin“, „Za ljubav mobiln“ i mnoge druge numere koje su na jedan specifičan način obeležile Sekinu karijeru. Ova pevačica vrl brzo nosi titulu najtiražnije srpske pevačice.

Seka Aleksić oprobala se i u glumi kada je u filmu „Mi nismo anđeli 3“ glumila Smokvicu.

Porodica

Seka se verila 2009. godine sa svog parnera Veljka Piljikića, za koga se i udaje 12. 09. 2010. godine. Njihova veličanstvena svadba u restoranu Franš u Beogradu ostala je vrlo upamćena i zanimljiva medijima. Seka je trenutno u blagoslovenom stanju i ona i njen suprug željo iščekuju rođenje sina kroz nekoliko meseci.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA