Sanja Maletić

INFORMACIJE

Sanja Maletić – Biografija

Sanja Maletić, pevačica turbo folk muzike, rođena je 27. aprila 1973. godine u Tuzli, u kojoj je provela detinjstvo.

Muzička karijera Sanje Maletić

Sanja Maletić važi za pevačicu koja garanutje dobru i živu atmosferu. Veoma je energična, pa samim tim tu svoju energiju prenosi i na svoje pesme i zaista je opuštajući slušati je. Svoju karijeru započela je 1998. godine koju i danas uspešno nadograđuje. Svoj prvi album izdala je 1999. godine pod nazivom “Kaži suzo”, nakon čega je krenula uzlaznim putem njena karijera.

Nakon prvog albuma Sanja Maletić je objavila još pet albuma “Snegovi”, “Ruzmarin”, “Amajlija”, “Noć u mojoj sobi”, “Golden Girl”. Njeni najveći hitovi koji su se izdvojili su “Burma”, “Idi, idi nevero”, “Malo promene”, “Na kraju balade”, “Amajlija”, “Razvedi me”, “S vremena na vreme”, “Tebi sam rođena”, “Velegradskim ulicama”, “U snu još te zovem”, kao i mnoge druge pesme koje doprinesu da Sanja Maletić svuda atmosferu dovede do usijanja.

Porodica Sanje Maletić

Sanja Maletić je već duže vreme u braku sa suprugom Ljubišom. Njihova ljubav traje više od dve decenije, iz koje nažalost nisu imali potomstva. Sanja i njen suprug žele dete i dalje se bore za to. Mediji su je dovodili u vezu sa nekim biznismenima, pisalo je da joj je brak poljuljan, ali u njena poslednja izjava je da se ne obazire na gluposti već smo razmišlja da se ostvari u ulozi majke.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA