Sanja Djordjević

INFORMACIJE

Sanja Đorđević – Biografija

Folk pevačica Sanja Đorđević rođena je 1969. godine u Crnoj Gori, u Pljevljima, a svoje detinjstvo provela je u Sarajevu.

Pevačka karijera Sanje Đorđević

Sanja je od malena volela muziku i pokazivala interesovanje za nju. Imala je svoju grupu, vežbala pevanje i uporedo upisala fakultet. Njen prvi album izdat je 1987. godine i od tada ona počinje ozbiljno da se bavi pevanjem.  Drugi album pod nazivom “Hej hej”, snimila je 1993. godine i od tada njena karijera kreće neverovatnim usponom. Pesmom “Zorane” sa kojom je nastupala na Budvanskom festivalu napravila je pravi bum i za veoma kratko vreme pesma je postala veliki hit. Sanjini nezaboravni hitovi i danas rado slušani su “Za inat rođena”, “Sanja”, “Poruči pesmu sa imenom mojim”, “Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta” i druge. Ova poznata folk pevačica do 2004. godine sve ukupno objavila je 8 albuma na kojima je bilo pregršt hitova, koji su i danas često traženi na veseljima i po klubovima. Poslednji album izdala je 2008. godine pod nazivom “Živi zid”, koji je producirao Predrag Tašković – Taške i sa kojim je imala zaista veliki uspeh.

Porodica Sanje Đorđević

Sanja je svog sadašnjeg supruga Predraga Đorđevića upoznala u Sarajevu i to je bila ljubav na prvi pogled. Sa nepunih dvadeset godina postala je majka ćerke Ivane. Sanjin suprug Predrag je bivši fudbaler FK Željezničara.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA