Šaban Šaulić

INFORMACIJE

Šaban Šaulić – Biografija

Šaban Šaulić rođen je 06. septembra 1951. godine u Šapcu, od majke Ilduze Demirović, koja je rodom iz Bijeljine.

Pevačka karijera

Dugi niz godina ovaj narodni pevač romskog porekla, uspešno se bavi muzikom i produkcijom.  Prvi album izdao je 1969. godine kada je imao samo osamnaest godina. Mlad i pespektivan od tada hrabro gazi estradnim vodama i veoma je uspešan u svom poslu. Svojoj publici pružio je zaista pregršt hitova ko što su „Dva galeba bela“, „Dođi da ostarimo zajedno“ i „Gordana“. Pesmu „Gordana“ posvetio je svom životnom saputniku, supruzi Gordani.

Hitove koje ne možemo ne pomenuti kada je pevačka karijera Šabana Šaulića u pitanju su: „ Snežana“, „Danima te čekam“, „Sine“, „Odlaziš, odlaziš“, „Uvenuće narcis beli“ i mnoge druge pesme koje godinama žive među publikom. Sve su to hitovi bez kojih ne bismo mogli da zamislimo svoja slavlja.

Tokom svoje karijere učestvovao je na mnogim muzičkim festivalima i čak se pojavljivao u filmovima „Sok od šljiva“ i „Džet – set“.

Porodica Šabana Šaulića

Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana žive i rade u Beogradu. Kruna njihove ljubavi su troje dece koje su dobili, sina Mihajla i ćerke Sanelu i Ildu. Veliki je hedonista, koji obožava fudbal i strastveni ljubitelj je pecanja. Voli da odmara u svojoj vikendici u Krčedinu, gde na miru uživa u svojim hobijima.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA