Relja Popović

INFORMACIJE

Relja Popović – Biografija

Relja Popović pop pevač i glumac rođen je 02. avgusta 1989. godine u Beogradu. U rodnom gradu proveo je detinjstvo, završio školu i nastavio da se bavi muzikom.

Muzička karijera Relje  Popovića

Relja Popović je bivši član grupe Elitni odredi, sa kojom je imao velikog uspeha. Nakon razlaza grupe Elitni odredi, pevač je nastavio svojim putem i nastavio svoju solo karijeru. Miljenik je ženske publike i veoma talentovan i perspektivan. Pored talenta za muziku Relja se pokazao i kao odličan glumac, te je dobio nagradu „Srce Sarajeva“ za najbolju ulogu u filmu Obični ljudi, a takođe ga pamtimo i po ulozi u filmu Parada.

Njegov prvi singl objavio je 2015. godine pod nazivom „Beograd još živi“, za koji je snimljen i spot koji prati fabulu pesme. Publika je odlično prihvatila ovu numeru, te je Relja nastavio u tom duhu. Ubrzo nakon prvog solo uspeha predstavljeni su i ostavi poznati singlovi kao što su „Hoću da se napijem“, „Opet te nema“, „Pakao od žene“, „Crni sin“ i „Trošim pare“. Sad ostaje još da sa isčekivanjem dočekamo njegova naredna izdanja.

Porodica Relje Popovića

Pop pevač Relja Popović u vezi je sa Nikolijom Jovanović, ćerkom poznate pevačice Vesne Zmijanac. Kruna njihove ljubavi je ćerka Rea, koja je nedavno došla na ovaj svet. Mladi roditelji su presrećni i uživaju u roditeljstvu.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI