Raša Pavlović

INFORMACIJE

Raša Pavlović – Biografija

Raša Pavlović pevač je narodne muzike. Rođen je 03. juna 1944. u selu Obrva nedaleko od Kraljeva, gde je odrastao i završio školu.

Muzička karijera Raše Pavlovića

Raša Pavlović imao je zanimljiv početak svoje karijere. Naime, njega je Buca Jovanović zapazio u jednom restoranu 1969. godine i ponudio mu saradnju kao i snimanje prve ploče. Raša je prvu ploču snimio 1972. godine na kojima su bile numere  “Voleo sam je” i “Ne plači, čemu to”. Raša Pavlović je mnogo truda i ljubavi uložio u svoju karijeru i iz tih razloga i jeste jedan od najboljih srpskih pevača.

Raša je pevač koji je negovao zvuke prave narodne muzike što je u vremenu u kojem danas živimo jako retko. Podario nam je mnoge hitove koji su i danas veoma slušani u krugovima ljudi koji su ljubitelji ove vrste muzike.

Najveći hitovi Raše Pavlovića su “Kad mi bude sedamdeset leta”, “Ne varaj sebe, ne varaj mene”, “Ja bolujem zbog ljubavi njene”, “Po belom je šalu poznajem”, “Ženi se, ne čekaj”, “Zbog mlade krčmarice”, “Nesušena moja” i druge numere koje će večno živeti među publikom.

Porodica Raše Pavlovića

Raša Pavlović je gradske ulice zamenio seoskom idilom i svoj mir našao u porodičnom domaćinstvu nadomak Kraljeva. Uživa sa svojom porodicom i željno iščekuje dane kada mu u posetu dolazi unuka Tara.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA