Peđa Medenica

INFORMACIJE

Peđa Medenica – Biografija

Pevač koji je za kratko vreme osvojio i estradu i publiku jeste Peđa Medenica. Rođen je 1982. godine u Prištini gde je i odrastao, ali se nakon Nato bombardovanja doselio u Niš sa svojom porodicom. Danas živi u Bačkoj Palanci sa svojom suprugom.

Muzička karijera Peđe Medenice

Peđa Medenica je pevač veoma visokih glasovnih mogućnosti, a pre svega je veoma skroman i prizeman, što je danas retkost na našoj estradi. Pored pevanja Peđa se bavi i komponovanjem. Na svojoj prvo klavijaturi koju je dobio na poklon od svog oca vežbao je da svira i peva, kao i da komponuje.

Svoj talenat otkrio je publici kada se njegova prva pesma Imam ljubav ali kome da je dam pojavila na internetu. Nakon toga publika je počela da ga traži krenuo je sa nastupima, i za vrlo kratko vreme postao veoma poznat na našim prostorima i šire.

Najveći hitovi Peđe Medenice su “Čisto da znaš”, “Imam ljubav”, “Da me neko pita”, “Pomozi mi kad te molim”, “Posle tebe”, “Dođeš mi u san” i druge numere koje je ovaj vrhunski pevač otpevao za svoju publiku.

Porodica Peđe Medenice

Jako malo se zna o porodici Peđe Medenice. Svoju sreću i privatnost čuva daleko od medija. On živi u srećnoj zajednici sa svojom suprugom, koja mu je veliki oslonac u životu. Peđa i njegova supruga jedva čekaju da se ostvare i u ulozi roditelja.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA