Ognjen Amidžić

INFORMACIJE

Ognjen Amidžić – Biografija

Ognjen Amidžić, televizijski voditelj i muzičar, rođen je 17. juna 1975. godine u Šapcu. Njegov otac Zoran takođe bavio se novinarstvom i svojevremeno radio za TV Beograd. Nažalost, izgubio je život dok se vraćao sa jedne reportaže sa ratišta u Hrvatskoj.

Karijera Ognjena Amidžića

Posle tragične smrti svoga oca, Ognjen je počeo da radi kao voditelj muzičke emisije na TV Šabcu. Kada je uspešno završio srednju školu, preselio se u Beograd. Radio je kao voditelj emisije Garaža na Radio – televiziji Srbije i kao voditelj na radiu Beograd 202.

Na Tv Pinku je od 2001. godine gde je vodio jutarnji program, na sebi svojstven način. On je lično osmislio da koncepcija emisije  bude da ugosti goste u pidžami u krevetu. To je imalo velikog uspeha u zemlji i regionu i bilo vrlo brzo se emisija uspela na najviše lestvice gledanosti.

  1. godine sa svojim pokojnim prijateljem Marinkom Madžgaljem osniva gurpu Flamingosi. To su više radili iz hobija, ali publika je jako lepo prihvatila Flamingose i popularnost im je neverovatno brzo rasla. Voditelj je emisije Amidži šou, kao i rijaliti programa farma.

Oprobao se i u glumi i uverio svoju publiku da je jako dobar i u tome. Kao glumac pojavljuje se u  “Crni Gruja i kamen mudrosti”, “Drug Crni u NOB-u” i “Ljubav, navika, panika”.

Porodica Ognjena Amidžića

Ognjen Amidžić oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Danijelom 26. maja 2012. godine. Njegova supruga Danijela Dimitrovska bavi se manekenstvom, a kruna njihove ljubavi je sin Matija.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI