Nina Badrić

INFORMACIJE

Nina Badrić – Biografija

Nina Badrić je pevačica rođena 04. jula 1972. godine u Zagrebu. Tokom svog detinjstva, veoma rano počela je pokazivati sklonosti prema muzici. Sa devet godina bila je član dečjeg hora “Zvezdice”, sa kojim je obišla mnoga mesta na svetu.

Pevačka karijera Nine Badrić

Nina je par puta sama navodila da je za njenu karijeru veoma zaslužan Dino Dvornik koji joj je mnogo pomogao. Ona je kasnije razvila veoma uspešnu dugogodišnju karijeru. Njen prvi zapaženi javni nastup bio je na Croviziji gde je odnela pobedu predstavivši se sa pesmom “Ostavljam te”.

Svoj prvi album objavila je malo nakon tog nastupa 1995. godine pod nazivom “Godine nestvarne”, sa kojim je imala zaista velikog uspeha. Nakon toga Ninina karijera išla je samo uzlaznom putanjom. Zatim njenu karijeru obeležio je album “Personality”, koji je bio i najprodavaniji album 1997. i 1998. godine. godine 1999. objavila je album”Unique”. Album “Ljubav” iz 2003. godine takođe je doživeo veliki uspeh i vinuo Ninu u estradna nebesa.

Najveći hitovi Nine Badrić su “Nek ti bude kao meni”, “Čarobno jutro”, “Kralj života moga”, “Po dobru ti me pamti”, “Ja sam vlak”, kao i mnoge numere koje njena publika i danas rado sluša. Moramo pomenuti i činjenicu da je Nina Badrić jedan od najtrofejnijih hrvatskih pop pevačica. Sam vrh svoje karijere krunisala je velikim koncertom 2005. godine, koji je inače bio humanitarnog karaktera.

Porodica Nine Badrić

Nina se 11. septembra 2006. godine udala za Bernarda Krasića. Venčanje je bilo malo i intimno u istarskim Balama, međutim nakon jedanaest godina braka došlo je do razlaza, koji je Nina teško podnela. Nije se još ostvarila u ulozi majke, ali to jako priželjkuje.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA