Nikola Rešić Nino

INFORMACIJE

Nikola Rešić Nino – Biografija

Prvobitno Nikola Rešić Nino zvao se Amir. Rođen je 22. januara 1964. godine u Bosanskoj Dubici. Poznati pevač Nino, kada se preselio u Kruševac iz Islama je prešao u pravoslavnu veru i tada promenio ime u Nikola. Preminuo je 18. oktobra 207. godine u Bijeljini.

Karijera Nikole Rešića Nina

Svojevremeno Nikola Rešić bio je veoma popularan pevač. Započeo je svoju karijeru prvim albumom koji je nosio naziv Žena je žena. Ovaj album veoma se dopao publici, te je nakon njega Ninova karijera krenula uzlaznom putanjom. Nakon uspeha sa prvim albumom Nikola Rešić objavio je još trinaest albuma i dve kompilacije.

Nažalost zbog ličnih problema Nino se rano povukao sa scene, iako je u to vreme bio veoma popularan i jako dobro plaćen pevač. Najveći hitovi Nikole Rešića Nina koji su i dan danas dragi publici su “Usne vrele kao žar”, “Ne brini se”, “Daj mi tvoje crne oči”, “Noć ne noćim”, “Što mi noći nemaju svanuća”, “Oči bez sjaja”. “Udahni duboko”, “Ljubav od mastila”, “Ljubav je slepa”, “Kunem ti se”, “Trebaš mi” i druge.

Porodica Nikole Rešića Nina

Nikola Rešić Nino tri puta se ženio. Od supruge zbog koje je i promenio veru razveo se 2004. godine i tada se ponovo vratio Islamu. U svakom braku dobio je po jednu ćerku Amelu, Tamaru i Sandru. Nažalost nije mogao dugo da uživa u svojoj deci, jer ih je rano napustio. Zbog prekomernog konzumiranja alkohola Nino je preminuo u 43. godini svog života, u bolnici u Bijeljini.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA