Nedeljko Bajić Baja

INFORMACIJE

Nedeljko Bajić Baja – Biografija

Poznati srpski pevač Nedeljko Bajić Baja rođen je 1. januara 1965. godine u Šipovu. Nedeljko Bajić veoma rano ostao je bez oca, te je detinjstvo proveo uz majku i dve sestre. Početkom 1990. godine dolazi da živi i radi u Srbiji.

Pevačka karijera Nedeljka Bajića Baje

Baja je od  uvek pokazaivao sklonosti prema pevanju. San mu se ostvario kada se preselio u Novi Sad gde je 1992. godine izdao svoj prvi album pod nazivom “Vreme briše sve”. Nakon toga Nedeljko Bajić počinje da niže uspehe u karijeri, pogotovu od 1999. godine kada počinje da sarađuje sa Novicom Uroševićem.

U svojoj bogatoj karijeri Baja je objavio još deset albuma, na kojima su se uvek izdvajali pojedini hitovi. Veoma je energičan i harizmatičan pevač, omiljen od strane miljenika ove vrste muzike. Najveći hitovi Nedeljka Bajića Baje su “Od ljubavi jače”, “Nemoguća misija”, “Vredna čekanja”, “Snaga vetra”, “Ti oprosti”, “Zemlja ljubavi”, “Harala si mojom dušom”, “Zapisano je u vremenu”, “Oficir s ružom”, “Zeleni dol”, “Romansa” i mnoge druge pesme i danas rado slušane.

Porodica Nedeljka Bajića Baje

Nedeljko Bajić Baja posle toliko godina na estradu uspeo je svoj privatni život da sačuva od medija. Naime poznato je da uživa u harmoničnoj vanbračnoj zajednici sa svojom suprugom Ivanom koja mu je podarila naslednika. Baja je u četrdesetčetvrtoj godina postao otac po prvi put.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA