Nataša Bekvalac

INFORMACIJE

Nataša Bekvalac – Biografija

Poznata srpska pop pevačica Nataša Bekvalac rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu.

Muzička karijera Nataše Bekvalac

Nataša je pevačica koja je poznata po pravljenju dobrih atmosfera gde god da se pojavi i anđeoskom glasu. Svoj prvi album objavila je 2001. godine pod azivom Ne brini, na koji je publika odlično reagovala. Sa ovog albuma izdvojila se numera Mali signali, koja je i dan danas slušana.

Nakon toga njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, te su krenuli da se nižu i hitovi. Ubrzo posle prvog albuma 2003. godine snimila je album Ništa lično, a 2005. godine Stereo ljubav. U svojoj blistavoj karijeri objavila je još tri albuma i dve kompilacije. Poslednji album Original, koji je objavila 2016. godine izazvao je veliko oduševljenje Natašine publike.

Najveći hitovi Nataše Bekvalac su “Dve u meni”, “Dečko ti si lud”, “Gubim tlo po nogama”, “Mali signali”, “Navika”, “Ne brini”, “Ne kuni se u svoje drugove”, “Original”, “Ne brini”, “Mogu da prođem”, “Ja sam dobro”, “Gubim tlo pod nogama”, “Poludim li u Dvadeset pet”, “Samo si moj”, “Nikotin”, “Sluškinja”, “Zar s njom”, “Prva u piću” i mnoge druge pevljive i nežne numere koje je ova pevačica poklonila svojoj publici.

Porodica Nataše Bekvalac

Privatni život Nataše Bekvalac uvek je bio interesantan medijima te smo samim tim uvek bili obaveštavani o bitnim stvarima. Udala se za Danila Ikodinovića, tadašnjeg vaterpolistu 2006. godine. Iz tog braka ima ćerku Hanu koja se rodila u martu iduće godine. Međutim nisu mogli da savladaju neke nepremostive razlike i razveli su se 2011. godine. Od tada mediji su spajali poznatu pevačicu sa mnogim javnim ličnostima, ali ona je sreću našla kraj svog sadašnjeg supruga Ljube Jovanovića, za kojeg se udala 2015. godine. Ćerka Hana živi sa njima i veoma se lepo slaže sa svojim očuhom.

 

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA