Muharem Serbezovski

INFORMACIJE

Muharem Serbezovski – Biografija

Poznati pevač Muharem Serbezovski rođen je 02. maja 1950. godine u Skoplju. Pored pevanja Muharem se bavi i pisanjem. Osnovno obrazovanje završio je u rodnom gradu, a diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Sarajevu.

Muzička karijera Muharema Serbezovskog

Muharem je vrhunski pevač, čije su pesme večne i nikada neće pasti u zaborav. Snimio je mnogo pesama u svojoj bogatoj karijeri, a prvu singl ploču objavio je 1977. godine, na kojoj su se nalazile numere Ramajana i Izdajico srca mog. Album je objavio 1984. godine pod nazivom Zašto su ti kose pobelele druže, koji je publika za kratko vreme veoma zavolela.

Pored pevanja Muharem uživa i u pisanju, te je napisao preko trista pesama, a počeo je i prevođenje Biblije, Starog i Novog zaveta kao i Hadisa na romski jezik. Veoma učen, pametan i skroman muzički umetnik koji je specifičan i neponovljiv.

Najveći hitovi Muharema Serbezovskog su “ramu, ramu”, “Hajde svi da pevamo”, “Džemile”, “Spavaj čedo spavaj”, “Šta će mi bogatstvo”, “Dođi u godini jedan dan”, “Još uvek te volim”, “Tragična ljubav”, “Vrati mi se voljena” i druge velike numere koje su i danas rado slušane.

Porodica Muharema Serbezovskog

Muharem je već tri decenije u srećnom braku sa svojom ženom Lidijom, sa kojom je opstao tolike godine kako i sam kaže, jer je njihov brak prepun ljubavi, razumevanja i međusobnog podržavanja.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA