Miloš Radovanović

INFORMACIJE

Miloš Radovanović – Biografija

Miloš radovanović, mlad i perspektivan pevač, rođen je 9. jula 1983. godine u Užicu.

Karijera Miloša Radovanovića

Miloš Radovanović je veoma zanimljiv širokoj narodnoj masi, zbog svog šarma i prepoznatljive boje glasa. Ovaj mladi Užičaninn za kratko vreme postao je veoma poznat i to po izvedbi pesme “Pukni zoro”, koja ga je ujedno i proslavila. On je finalista muzičke emisije “Pinkove zvezde” i među omiljenim takmičarima je.

Njegov život je muzika. U glavni grad doselio se, kako bi vredno radio na svojoj muzičkoj karijeri. Važi za pevača koji paravi sjajnu atmosferu gde god da nastupa. Miloš je veoma kvalitetan pevač i nesumnjivo je da je nova pevačka zvezda rođena, samo ćemo sačekati da pronađe svoje mesto na estradi. Pored nebrojano mnogo kolega i muzičkih stručnjaka koji ga podržavaju, tu je i publika koja ga rado sluša i sve više traži, te ne sumnjamo i da će nas uskoro obradovati svojim prvim albumom. Inače Miloš Radovanović je u septembru 2015. godine promovisao svoju novu pesmu “Vidi me sad”, koja je odlično prihvaćena od strane publike.

Porodica Miloša Radovanovića

Za Miloša porodica je svetinja i svaki svoj estradni uspeh posvećuje njima. Oženjen je suprugom Vericom, sa kojom je dobio ćerkicu koja se zove Jana.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI