Miligram

INFORMACIJE

Miligram – Biografija

Poznata muzička grupa Miligram osnovana je 08. aprila 2004. godine. Njen osnivač bio je Aleksandar Milić, zvani Mili. Članovi koji sačinjavaju ovaj fantastični bend su: Aleksandar Milić Mili, Alen Ademović, Slobodan Vasić, Mića Kovačević, Srećko Mitrović i Neša Bojković.

Karijera Miligrama

Bend je snimio na početku svoje karijere pesmu “Neka me misli napuste” i naišao na zaista dobru reakciju publike. Sarađivali su sa Svetlanom Ražnatović, Anom Nikolić i Lepom Brenom. Aleksandra Milić Mili takođe je osnivač i Miligram Music-a koji je osnovan 2004. godine. Prvi posao ove kuće bio je marketing za album Svetlane Ražnatović “Gore od ljubavi”.

Najveći hitovi Miligrama su “Kruška”, “Ludi petak”, “Vrati mi se neserećo”, “Sviraj brate” i mnogi drugi. Veoma su omiljeni gde god da se pojave, te tako i njihove pesme postaju hitovi već na prvo slušanje.

Do sada objavili su četiri albuma pod nazivima i dva singla. Singlovi “Bulevari” i “Ja sto posto” postali su veliki hitovi veoma slušeni i traženi. Prvi album objavili su 2011. godine pod nazivom “Miligram 1”, a odmah za njim izlazili su i “Miligram 2”, “Miligram 3 – Ludi petak” i “Miligram Magnetik”.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

1. Kavijar