Milica Todorović

INFORMACIJE

Milica Todorović – Biografija

Srpska pevačica pop muzike Milica Todorović rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu. Pored pevanja Milica se ostvarila i u glumačkim vodama veoma uspešno.

Karijera Milice Todorović

Milica Todorović bila je najmlađa učesnica muzičkog takmičenja Zvezde granda, na kojima je odnela i pobedu. Njena karijera je u velikom usponu i njeno vreme tek dolazi. Izdala je šesnaest singlova, a prvi album je snimila 2009. godine, jer je morala da sačeka da postane punoletna.

Osim pevanja Milica je pokazala i svoj talenat za glumu. Glavna uloga u Kusturičinoj operi Vreme Cigana pripala je upravo njoj. Ova opera u kojoj je glumio i njen kolega Stevan Anđelković premijerno je prikazana i u Parizu, u Francuskoj.

Najveći hitovi mlade pevačice su “Upredi me”, “Reci ja”, “Samo me pogledaj”, “Zašto cura sedi sama”, “Sa bilo kim”, “Tri čaše”. “Moje zlato”, “Samo me zagrli”, “Konačna odluka”, “Haljinica” i druge numere od kojih će se mnoge slušati još dugi niz godina.

Porodica Milice Todorović

Premda je još uvek mlada Milica se posvetila svojoj karijeri. Medijski je propraćena njena veza sa bratom Saše Kovačevića, mada se ona uvek trudila da svoj privatni život sačuva za sebe. Sada je u srećnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji ima sina iz prvog braka.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA