MC Yankoo

INFORMACIJE

MC Yankoo – Biografija

Aleksandar Janković poznatiji kao MC Yankoo pevač je rep muzike i za kratko vreme broji mnoštvo obožavaoca i jednog i drugog pola. MC Yanko je rođen 1982. godine u Beču, a živi i radi u Beogradu. Pored poznatih pesama, publika ga zna i kao momka koji je krajnje iskren i predan svom poslu.

Muzička karijera MC Yanka

Aleksandra Janković muzički talenat nasledio je od majke koja je bila pevačica narodne muzike. Svoj prvi demo Yanko je snimio sa samo trinaest godina i od tada krenuo da ispoljava svoju ljubav prema muzici. Pošto je doživeo nekoliko razočarenja i krahova od kad je uplovio u ove vode, rešio je da sa nekoliko drugova osnuje grupu. Njegova grupa nastupala je i kao predgrupa mnogim velikim zvezdama na ovim prostorima.

MC Yankoo snimio je duet sa mnogim prevačima, među kojima su Milica Todorović, Dado Polumenta, Andrea, In Vivo, Ša i drugi. Najveći hitovi MC Yanka su “Slatka mala”, “Moje Zlato”, “Koketa”, “Ruža”, “Ožiljak”, “Tvoje tange”, “Zvuk”, “Bez tebe”, “Ja volim Balkan”, “Brate moj”, “Godine” i druge numere. Njegovoj vernoj publici ostaje još da čekaju njegova naredna ostvarenja koja će sigurno biti kvalitetna kao i prethodna.

Porodica MC Yanka

Aleksandar Janković nije oženjen, ali je u dugogodišnjoj i srećnoj vezi sa svojom izabranicom, koja ga u svemu podržava. Aleksandar ima ćerku iz prethodne veze koja ima sedam godina i svoje slobodno vreme trudi se da provodi sa svojom princezom.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI