Marko Bulat

INFORMACIJE

Marko Bulat – Biografija

Marko Bulat poznati srpski pevač rođen je 21. aprila 1973. godine u Smederevu. Detinjstvo je proveo u rodnom mestu, a 1982. godine preselio se u Beograd.

Muzička karijera Marka Bulata

Po prestanku pevanja Ace Lukasa na poznatom prestoničkom splavu Lukas, njegovo mesto zauzeo je Marko Bulat. Upravo na tom splavu on je započeo svoje bavljenje pevanjem i u tome bio poprilično dobar. Svoj prvi album pod nazivom Srebrne kiše, Marko Bulat objavio je 1996. godine. Na ovom albumu izdvojile su se mnoge pesme koje su postale hitovi.

Nakon prvog albuma Markova karijera kreće uzlaznom putanjom. Dostiže ogromnu popularnost i objavljuje još šest albuma koji su takođe imali dosta uspeha. Najveći hitovi Marka Bulata koji su i danas popularni su “Ritam oko”, “Vino”, “Pesma tužnih ratnika”, “Dete sreće”, “Prijatelji braćo kumovi”, “Srce puno tuge”, “Ulicom, ulicom”, “Pomiluj me anđele”, “Nebeska kafana”, “Ajmo svi da pevamo”, “Što si došla u kafanu”, “Ne pevaj o njoj, prijatelju”, “Tiho, tiho tamburaši”, “Alkohol”, “Pesme su mi drugovi”, “Nemam kud”, “Još te volim”…

Marko Bulat je 24. novembra 2013. godine održao koncert u Hali Pionir, kojim je obeležio 20 godina svoje karijere.

Porodica Marka Bulata

Poznati pevač Marko Vulat bio je 13 godina u braku sa bivšom suprugom Majom, a kojom nažalost nije imao dece. Od nje se razveo 26. marta 2012. godine. Nakon tri godine pevač je ponovo odlučio da stane na ludi kamen. 2015. godine oženio se sadašnjom suprugom Marijom posle nekoliko meseci srećne ljubavi.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA