Marina Visković

INFORMACIJE

Marina Visković – Biografija

Marina Visković pevačica je pop muzike. Talentovana i atraktivna pevačica rođena je 26. februara 1988. godine u Beogradu. U rodnom gradu se školovala, upisala fakultet i oprobala se u pevanju u kojem se i pronašla.

Muzička karijera Marine Visković

Marina Viskovićje na početku svoje karijere prvo nastupala samo po splavovima i noćnim klubovima, gde ju je publika upoznala i zavolela. Bila je jedna od najtraženijih pevačica, a svoju prvu pesmu predstavila je slušaocima 2008. godine pod nazivom Gde sam grešila. Publici se ova numera odmah dopala i vinula je u nebesa.

Marina Visković u više navrata pominjala je da joj je pevač Aca Lukas dosta pomogao u karijeri i građenju imena, što dokazuje i njegov poziv upućen Marini da otvori njegov koncert u Areni. U svojoj karijeri koja je još uvek u usponu, zabeležila je i dva pojavljivanja na muzičkom Festivalu Pink Music u Beogradu.

Pevačica koja važi za estradnog umetnika koji pravi sjajnu atmosferu gde god da nastupa, snimila je nekolio pesama koje važe za najveće hitove domaće scene. To su svakako numere „Paralizuj me“, „Ženska pesma“, „Litar krvi“, „Kavez“, „Ljubav za sva vremena“ i druge. Njen prvi album objavljen je 2013. godine pod nazivom Alisa u zemlji čuda, a dve godine kasnije publiku je obradovala albumom Klub utehe.

Porodica Marine Visković

Pespektivna pevačica ima veliku podršku svojih roditelja u svemu što radi. Dugi niz godina je srećno zaljubljena, a njen izabranik nije javna ličnos.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

3. Kolaps