Maja Berović

INFORMACIJE

Maja Berović – Biografija

Maja Berović je mlada i pespektivna pevačica, koja izvodi pop folk muziku. Rođena je 08. jula 1987. godine u Malešićima, u kojima je provela detinjstvo.

Pevačka karijera Maje Berović

Svoju karijeru Maja Berović započela je u Grand produkciji za koju je 2007. godine objavila svoj prvi album pod nazivom Život uživo. Pesma kojoj se maja proslavila bila je Džin i limunada. Ne toliko primetan prvi album ipak se svideo većini njene publike. Međutim kada je izdala album drugi 2008. godine koji se zvao Crno zlato, napravila je pravu erupciju u svojoj karijeri. Taj drugi album bio je jako uspešan.

Do 2011. godine nastupala je uglavnom po noćnim klubovima i diskotekama, te je napravila malu pauzu na estradi i u medijima. Nakon pauze objavljuje još tri uspešna albuma “Maya”, “Devojka sa juga” i “Opasne vode”. Najveći hitovi ove mlade energične pevačice su “Sedativ”, “Crno zlato”, “Uspomene”, “Džin i limunada”, “Devojačko prezime”, “Ženski mangup”, “Mama, mama”, “Jedan pravi”, “Devojka sa juga”, “Alkohol”, “Opasne vode”, “Pauza” i druge.

Porodica Maje Berović

Maja Berović je stala na ludi kamen i rekla sudbonosno da ove 2016. godine svom dugogodišnjem partneru Alenu. Njen suprug i ona organizovali su venčanje u Grčkoj na obali mora, što je bilo jako romatično i sigurno prizor koji će se dugo pamtiti.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

1. Pauza