Magla Bend

INFORMACIJE

Magla bend – Biografija

Magla bend je mlada i perpektivna grupa koja je na početku svoje karijere. Ovi talentovani mladi ljudi na svojim nastupima stvaraju vrhunsku atmosferu. Repertoar im je zaista bogat i akturlan, pa su oni samim tim bend za sve prilike. Uveličaće veselja kao što su svadbe, rođendani, krštenja ili neke druge prilike. Grupa se sastoji od sledećih članova: Vladan Savić, Tijana Milenković, Miodrag Cvjetan, Milan Tanasijević i Darko Trojanović Perce.

Karijera Magla benda

Magla bend je ove 2016. godine promovisala svoj album prvenac pod nazivom “Kad se ljubav rađa” i osvojila srca publike. Ova mlada grupa sigurnim korakom ide ponosno ka uspehu. Moramo pomenuti i njihove pesme kao što su “Kao žena vrediš milione”, “Da si dobro”, “Aperol”, “Ako ti je stalo”, “Neka me do zore”, “Da tebe ne volim”, “Ja te zauvek volim”.

Momci iz ovog benda, kao i njihova pevačica koja ih prati na live nastupima su maksimalno profesionalni i na vrhuncu svog zadatka. Nastaviće da idu uzlaznom putanjom i možda svoju publiku kasnije obraduju sa većim brojem albuma.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI