Lexington Band

INFORMACIJE

Lexington bend – Biografija

Lexington bend je mlada grupa osnovana 2004. godine u Beogradu. Veoma talentovani članovi ove grupe za kratko vreme postali su miljenici domaće publike. Grupu čine sledeći članovi: Bojan Vasković, Dragoljub Stević, Predrag Jovanović, Miloš Vuksanović, Dejan Krstić i Filip Krvavac.

Karijera grupe Lexington bend

Svoj prvi album za City rekords grupa objavljuje 2010. godine pod nazivom “Kako je, tako je”. Nakon njega u karijeri ovih talenovanih momaka dolazi album “Ma sretno”, izdat 2012. godine i 2014. objavljuju treći studijski album pod nazivom “Balkanska pravila”. Pevač grupe je Bojan Vasković koji svojim specifičnim glasom doprinese da njihove pesme imaju svoj prepoznatljiv stil. Oni plene pozitivnom energijom i jednstavno pokreću svoju publiku.

Važe za grupu koja je poznata po tome da prave sjajnu atmosferu na svojim nastupima. Među njihovim pesmama posebno su se izdvojile numere “Ti nevoljo moja”, “Donesi” i “Potraži me”, koje su za jako kratko vreme postale veliki hitovi. Njihove pesme rado su slušane po kafanama i noćnim klubovima širom naših prostora.

Za pesmu “Kako je, tako je”, snimili su visokobudžetni spot i vrlo često je možemo čuti i na mnogim radio stanicama. Sastav Lexington benda izdvojio se kao najperspektivniji sastav na našim prostorima, a samim tim nije ni čudno što su već sarađivali sa veoma poznatim autorima iz regiona

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA