Jelena Karleuša

INFORMACIJE

Jelena Karleuša – Biografija

Poznata srpska pop pevačica Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Majka joj je bivša poznata voditeljka Divna Karleuša, a otac policajac Dragan Karleuša.

Pevačka karijera Jelene Karleuše

Jelena Karleuša veoma poznata, u medijima jako zastupljena, neki je nazivaju skandal majstorom, scenskim poslov bavi se još od 1994. godine. Narednih godinu dana Jelena je pripremala svoj prvi album, koji je objavila 1995. godine pod nazivom Ogledalce. Nakon toga Jelena je objavila još deset albuma, a posle petog koji je izdala za Grand produkciju opravdala je zvanje super zvezde na našim prostorima.

Često je u medijskim ratovima sa svojim kolegama i političarima, ali Jelena i dalje marljivo radi kako bi udovoljila publici koja je ceni i poštuje. Jelena je takođe stekla status gej ikone, posle svoje kolumne koju je pisala za Kurir u kojoj je javno podržala Paradu ponosa, koja se održavala u Beogradu.

Najveći hitovi Jelene Karleuše su “Ogledalce”, “Ženite se momci”, “Veštice, vile”, “Zemlja se zaustavlja”, “Žena zmija”, “Kume”, “Jelena”, “Gili, gili”, “Trauma”, “Lepa mlada”, “Manijak”, “Upravo ostavljena”, “Nisi u pravu”, “Ide maca oko tebe”, “Slatka mala”, “Baš je dobro biti ja”, “Tihi ubica”, “Muškarac koji mrzi žene”, “Krimi rad” i mnoge druge numere Jeleninoj publici veoma drage i rado slušane.

Porodica Jelene Karleuše

Jelena je pozata po braku sa Bojanom Karićem koji je trajao svega tri meseca, ali to je nije slomilo. Nakon nekoliko godina 2008. godine našla je ljubav svog života, kada se udala za srpskog reprezentativca Duška Tošića sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku. Suprug i ćerke su njena oaza mira i najveća podrška u životu.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA