Ivana Selakov

INFORMACIJE

Ivana Selakov – Biografija

Poznata pop pevačica Ivana Selakov rođena je 08. novembra 1978. godine u Beogradu. U gradu Somboru je završila i osnovnu školu i gimnaziju, a nakon toga završila je Akademiju umetnosti u Beogradu.

Pevačka karijera Ivane Selakov

Svoju karijeru Ivana Selakov započela je kao članica grupe Beauty Queens. Sa ovom grupom nastupala je dve godine, a zajedno sa njima na Evroviziji 2007. godine nastupale su sa Marijom Šerifović kada su ponosno odnele pobedu. Ivana je pevačica zaista velikih glasovnih mogućnosti, smerna i nenametljiva. Ne eksponira se previše po medijima, a njen umilan glas svima dira dušu.

Ona je u svojoj karijeri izdala tri albuma i mnoštvo singlova od kojih su dva dueta sa Acom Lukasom. Duet “Ljubav u doba kokaina” inače je i muzika iz istoimene pozorišne predstave. Ivanin prvi album izdat je 2010. godine pod nazivom “Sreća”, nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom. Ubrzo su došli i album Probijam led 2012. godine, a 2016. svoju publiku obradovala je albumom SOS.

Najveći hitovi ove mlade i ambiciozne pevačice su “Omaklo mi se”, koji je jedan od pomenutih dueta, zatim “SOS”, “Godine i laži”, “Daleko si”, “Moje je ime sreća”, “Ako je do mene”, “Naše malo slavlje”, “Probijam led” i druge pesme koje publika veoma rado sluša.

Porodica Ivane Selakov

Ivana Selakov je u vanbračnoj zajednici sa svojim izabranikom Predragom Mirkovićem, sa kojim se odlično slaže. Venčani list za sad im ništa ne znači, sve što žele je da se ostvare u ulozi roditelja.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA