Ivan Kurtić

INFORMACIJE

Ivan Kurtić – Biografija

Talentovani pevač Ivan Kurtić pobednik je prve sezone Pinkovih zvezda. Rođen je 1983. godine. Trenutno radi i živi u Beogradu sa svojom suprugom.

Muzička karijera Ivana Kurtića

Ivan Kurtić od malena je pokazivao svoje sklonosti prema muzici. Sa samo dvanaest godina počeo je da peva za prijatelje, a posle nekoliko godina već je krenuo sa nastupima. S obzirom da je odneo pobedu u prvoj sezoni takmičenja Pinkove zvezde i sam navodi da mu je to ostvarenje dosta pomoglo u poslu.

Njegova popularnost naglo je počela da raste kao i interesovanje za njegove nastupe. Ivan ima dubok i prodoran glas koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Snimio je svoju prvu pesmu pod nazivom Ponos. Ova pesma otvorila je drugu sezonu pomenutog takmičenja, a publika ju je oberučke prigrlila. Pevač ju je otpevao sa mnogo emocije iz dubine duše, što su njegovi slušaoci odmah i prepoznali.

Veoma prizeman i skroman mladić koji je ostao dosledan sebi ikao je za kratko vreme postao veoma oznat. Pre svoje popularnosti bavio se običnim poslovima kako bi prehranio svoju porodicu. Muzika je njegova ljubav koju će nastaviti da šiti među svojom publikom.

Porodica Ivana Kurtića

Poznati pevač Ivan Kurtić oženio se mlad sa svojom dugogodišnjom ljubavi. Supruga Aida ga razume i podržava u svemu, a plodovi njihove velike ljubavi su sin Aleksa i ćerka Dijana. Iako ima mnogo poslovnih obaveza Ivan se trudi da svo svoje slobodno vreme provede sa svojom porodicom.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

1. Ponos