Irie FM

INFORMACIJE

Irie FM – Biografija

Irie FM je rege grupa iz Srbije koja je proglašena za Najbolji evropski rege bend. Grupa boji devet članova, koji su spremni da se potrude da ovaj muzički tok što više zaživi na našim prostorima.

Muzička karijera benda Irie FM

Irie FM predstavlja fantastičnu muziku svojoj publici i širi pozitivnu energiju na svakoj svojoj svirci. Veoma su cenjeni i poštovani, što dokazuju i mnogobrojna priznanja koja su zasluženo osvojili. Osnivač grupe je Vukašin Marković koje svo svoje vreme provodi svirajući i nadograđujući samog sebe.

Požrtvovanost i neosporiv talenat ovih momaka i publika je odmah prepoznala, te joj nije bilo potrebno mnogo vremena da ih zavoli. Oni stvaraju prvenstvenu muziku za mlade, ali na njihove zvuke nije ostala hladna ni starija publika.

Grupa Irie FM učestvovala je na mnogim festivalima, ali još uvek nije objavila svoj prvi album. Publiku oduševljavaju neverovatnim zvukom svojih singlova kojih je zaista dosta. Najveći hitovi grupe Irie FM su “So you better”, “Skills of the youths”, “Leggo beast”, “Away”, “I cry”, “Myistik Twilight” i druge numere, a publika sa nestrpljenjem iščekuje nova muzička umetnička dela ovih muzikalnih ljudi.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI