Indira Radić

INFORMACIJE

Indira Radić – Biografija

Srpska folk pevačica Indira Radić rođena je 14. juna 1966. godine u Doboju. Otac Živko i majka Rosa od malih nogu podržavali su je u svemu, jer su jako rano uočili njen dar za muziku. Vrlo energična žena, koja gde se pojavi ostavlja utisak. Nekome se dopada, nekome ne, ali jedno je sigurno, neće ostati ne primećena.

Pevačka karijera Indire Radić

Indira Radić bila je izabrana za prvi glas Doboja sa svojih devetnaest godina i od tada i počinje da se bavi pevanjem, koje je njena strast. Nakon niza godina od tad indira se doselila u Beograd i tu je otpočela svoju ozbiljniju karijeru. 1992. godine snimila je svoj prvi albim “Nagrada i kazna”, a već sledeće godine bila je veoma popularna, najbolja pevačica u svojoj izdavačkoj kući.

Album “Krug” koji je objavila 1996. godine neverovatnom brzinom vinuo je Indiru u nebesa naše estrade. Bila je veoma zapažana i visoko tiražna pevačica. Njenu karijeru takođe obeležio je i duet koji je snimila sa Alenom Islamovićem “Lopov”, koji je za kratko vreme posta ultra hit na Balkanu. Moramo spomenuti i hitove kao što su “Zmaj”, “Tetovaža”, “Nisam sumnjala”, “Moj živote dal si živ” i drugi koji su i danas veoma popularni.

Porodica Indire Radić

Indira Radić iza sebe ima jedan brak koji je davno okončan. U tom braku rodila je sina Severina, koji se nedavno oženio svojom izabranicom ruskog porekla.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA