In Vivo

INFORMACIJE

In Vivo – Biografija

In Vivo je pop grupa osnovana 2007. godine u Beogradu. Članovi koji sačinjavaju ovu fantastičnu grupu su Igor Maljukanović, Neven Živančević i Stefan Dimitrijević.

Muzička karijera grupe In Vivo

Grupa In Vivo je za kratko vreme postala veoma popularna. Njeni počeci svakako se mogu povezati sa pesmom  Tu, tu, tu , koju je publika upoznala i pre njihovog prvog predstavljanja uživo. Ova pesma prvo je zaživela na internetu i postala veliki hit. Sledeća numera po kojom ih publika pamti je Nijedna sad, kao i pesmom Narkoman, kojom su se i predstavili publici na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji.

Publika ih veoma voli i njihova popularnost rasla je iz dana u dana, a ovi talentovani momci nizali su uspeh za uspehom. Njihovi najveći hitovi su “Meni je dobro”, “Zauvek mladi”, “Sad, kad nema nas”, “Remek delo”, “Komšinica”, “Moje leto”, “Život unazad”, “Marina”, “Rolerkoster”, “Ruža”, “Remek delo”, “Akcent”, “Poruka”, “Ona voli fudbalere” i druge numere kojim ej grupa In Vivo osvojila srca svoje publike.

U svojoj karijeri zabeležili su i neka priznanja. Decembra 2009. godine dobili su nagradu za najbolju debitansku grupu. Ova nagrada uručena im je u Beču. Zanimljivost koja krsi ovu grupu je i činjenica da je Igor Maljukanović radio svu muziku i medolije njihovih pesama, dok je za dobre tekstove zaslužan Neven Živančević.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI