Ilda Šaulić

INFORMACIJE

Ilda Šaulić – Biografija

Popularna folk pevačica Ilda Šaulić, ćerka je kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Rođena je 08. decembra 1978. godine u Beogradu. U glavnom gradu završila je Ekonomsku školu, a izmežu tenisa, koji je dugo trenirala i muzike opredelila se da krene očevim stopama.

Muzička karijera Ilde Šaulić

Iako se Ildin otac Šaban u početku protivio njenim ulaskom u muzičke vode, njena ljubav prema pevanju ipak je pobedila. Svoj prvi album objavila je 2009. godine pod nazivom Stani dušo da te ispratim, koji je publika zavolela već nakon prvog slušanja. Nakon ovog objavila je i album Volim te, koji je imao jednako mnogo uspeha kao i prvo izdanje.

Ilda Šaulić nema dugi vek pevanja iza sebe, ali zbog svojih izvanrednih glasovnih mogućnosti publika ju je jako brzo zavolela. Njena popularnost je rasla iz dana u dan sve više, a Ilda je ostala prizemna, svesna svojih kvaliteta. Održala je koncerte u Šimanovcima 2012. godine i u Sent Luisu iste te godine.

Najveći hitovi Ilde Šaulić su “Ja sam tebe ipak volela”, “Ti si prvi”, “Posle nas”, “Nepoznato mesto”, “Promaja”, “Pusti me da plačem”, “Stani dušo da te ispratim”, “Volim te”, “Ne dam šta je moje” i druge nežne i senzualne pesme kakva je i sama pevčica.

Porodica Ilde Šaulić

Ilda Šaulić do skoro je uspevala uspešno da sakrije svoj privatni život, međutim s obzirom da je skoro na svet donela prelepu devojčicu sreću je podelila sa drugima. Ona i njeg suprug Bojan presrećni su zbog dolaska novog člana, kao i njihovi najmiliji porodice Vučković i Šaulić. Ćerka srećnog para zove se Ema.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI