Igor Lazić

INFORMACIJE

Igor Lazić Nigor – Biografija

Igor Lazić rođen je 16. februara 1971. godine u Kotoru. Poznatiji pod nadimkom Nigor, on je crnogorski pevač koji nije toliko eksponiran medijski, ali veoma je obožavan od strane mlađe publike. Igor ima nešto u sebi što čoveka jednostavno pokreće. Pleni dobrotom i pozitivnom energijom.

Karijera Igora Lazića

Svoju karijeru Igor je započeo kao član grupe Montenigers, koju je osnovao sa svojim pokojnim prijateljem Nebojšom Saljevićem. Nebojša je 1999. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći, a pre toga su izdali dva albuma. Nakon tog nemilog događaja igor je snimo nekoliko numera sa svojim prijateljem i kolegom Vladom georievom.

Ostao je zapamćen i po svom učešću u rijaliti programu Farma, a i po učešću u muzičkoj emisiji Ples sa zvezdama. Fantastični Igorev glas mogli smo čuti i u crtanom filmu “U potrazi za Dori”, gde je pozajmio svoj glas Bovi. Svoj prvi solo album izdao je 2003. godine pod nazivom Dog On A Needle.

Porodica Igora Lazića

Igor Lazić nije oženjen i nema dece, živi već duže vreme u Beogradu sa svojom devojkom Suzanom, a u Kotoru ima majku Olgu koju veoma ceni i poštuje, jer je ostao bez oca, na kojeg je inače kaže nasledio karakter. Majka Olga je jedna lepa i jaka žena kao i većina Kotoranki.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI