Goci Bend

INFORMACIJE

Goci bend – Biografija

Goci bend , veoma populran bend na mnogobrojnim veseljima i slavljima osnovan je pre 12 godina u Foči. Ovaj talentovani bend čine sledeći članovi: Goran Ivanović Goci, Perica Ćirković, Dragoslav Veljović Veljo, Njegoš Rađenović, Miljan Kovač i Dejan Šćepanović.

Karijera Goci benda

Goci bend poznat je po pravljenju dobre atmosfere gde god da se pojave. Zabeležili su mnogobrojne nastupe širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, a i šire. Njihova popularnost raste iz dana u dan i sve su popularniji pogotovu po dobrim svirkama na svadbama, krštenjima, rođendanima i drugim veseljima na kojima je ovaj odličan bend uveseljavao goste.

Goci bend i dalje nastavlja da gradi svoju karijeru i obara rekorde posećenosti na svojim nastupima. Prvi album su izdali 2011. godine, a 2016. godine obradovali su svoju publikom novim albumom pod nazivom Jači nego ikad. Najveći hitovi Goci benda su “Biće para”, “Bi li kume kumovao”, “Dolazila mama”, “Kralj kafana”, “Još me grli ljubav Drine”, “Pile moje ne plači”, “Rodni kraju”, “Kamiondžije”, “Vozi me na Pale”, “Svira frula, svira violina” i mnoge druge pesme koje su jako tražene i drage širokoj narodnoj masi.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI