Fantastik band

INFORMACIJE

Fantstik bend – Biografija

Fantastik bend je mlada perpektivna grupa u usponu. Ovaj sastav čini pet talentovanih momaka, od kojeg ženski deo publike izdvaja pevača Becu.

Karijera Fantastik benda

Fantastik bend je grupa koja polako, ali sigurno zauzima svoje mesto na zvezdanom nebu. Trenutno su najtraženiji beogradski bend po noćnim klubovima i veoma bliski mlađoj publici. Imali su dosta uspeha i publika je veoma dobro reagovala na njihove singlove koje su objavljivali. Ova grupa poznata je i po veoma dobrim i kvalitetnim spotovima.

Momci koji sačinjavaju grupu Fantastik bend važe za dobre muzičare i sa njima je dobar provod zagarantovan. Ukoliko uveličavaju slavlje poput svadbi krštenja i drugih veselja, dobra i vesela atmosfera je zagarantovana.

Na seceni su ostali najzapamćeniji posle promovisanja pesme “Ma zdravo”, posle čega je njiva karijera krenula uzlaznom putanjom. Najpoznatije pesme Fantastik benda su “Idi budi dobro”, “Gola”, “Svetlo u kafani”, “Taxi”, “Ma zdravo”, “Mila moja”, “Ruke gore”, “Moja vilo”, “Usne od adrenalina” i druge numere koje publika vrlo rado sluša.

Ostaje još da čekamo sledeća ostvarenja ovih mladih umetnika. Jedno je sigurno pored svih kvaliteta koje poseduju čeka ih duga i uspešna muzička karijera.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI